torsdag 22 oktober 2009

söndagsutflykt.

Nu är vi hemma igen efter världens längsta Söndagsutflykt.
Vi tog en liten tripp till Stockholm för att hälsa på och hjälpa till. Förra fredagen reste vi från Umeå till Sundsvall, med ett kort stopp i Ö-vik. I Sundsvall "ägde" vi hundar hotellrummet. Sängen var otroligt mjuk och skön. Men Tvåbeningarna insisterade på få sova i Sängen själva, heltäckningsmatta är inte så dumt det heller.
Sen for vi vidare söder ut. I Stockholm hälsade vi på hemma hos Ville så att han fick träffa sin flock, och fråga om han fick förlängd semester.
På Söndagen var det själva utflykten, det gick till så att vi tog alla Fridas saker i en släpvagn och åkte hem till Umeå. Frida ska vara borta i Västindien på något spännande uppdrag i ett år eller så. Så nu bor hennes saker hemma hos oss.
Resan hem var mycket trevlig, vi stannade på flera ställen och kollade in omgivningarna. Bland annat på Sveriges bästa rastplats Ångersjön , det är där det finns en speciell hundbadplats.
Sen Stannade vi i Ö-vik igen. Den här gången fick vi kalvstek, det är annat än hemma det.
Som alla förstår så fick Ville förlängd semester, han ska bo hos oss ett tag till. Jag tycker det är trevligt att ha en kompis på dagarna, även om han tar min plats i soffan på morgonen.



1 kommentar:

Anonym sa...

Kul att du o Ville kan busa varje dag ett tag till Nelson! Varför fick ni inte ligga i sängen på hotellet? Hotellövernattningar är så mysigt, tycker jag och gärna en crepe eller två till hotellfrukost:)Vilken bra rastplats ni var på. De verkar fatta att vi hundar är viktiga. Nu ska jag se om husses mamma behöver hjälp i köket och imorgon blir det kuligheter har husse sagt. Nospussar från Fixa