onsdag 2 december 2009

Nu är det Advent


Advent och äntligen slut på regnrusket, det har varit mycket tasstorkande och extra duschande den sista tiden. Men nu verkar det som det är över för den här gången. Uppe i vår backe har det varit full fart med grävskopor och andra bullriga hemskheter. Dom har grävt ett dike så att jag och även Ville ska slippa gå i vattnet som rinner över vägen(skogsstigen). Kommunen kallar vägen för skidspår, skidspår utan snö?
Ville är tillbaka i Umeå igen den här gången är det för att uppleva vintern, tror jag. Så vi får se om det blir någon snö, kallt är det i alla fall. Husse och matte och jag åkte och hämtade honom i helgen, sen passade matte på att hälsa på Moa (Villes lillmatte också). hon får inte bo hemma än. Vi hundar tror att det har att gör med att hon inte är Vaccinerad mot valpsjuka eller något sånt.
Vi hade tänkt att åka på Fieldträff i söndags men vi fick ingen skjuts. alla tvåbeningar var upptagna med annat. Matte och husse bakade Svarta kakor som luktade illa, det skulle föreställa pepparkakor. Ville och undertecknad säger Gör om gör rätt!! det ska vara socker i pepparkakor och dom ska gräddas i max 5 minuter!
Om någon hund far förbi Örnsköldsvik så rekommenderar jag ett stopp hos Moni och Lennart. den här gången var det lax på menyn, Mums

1 kommentar:

Madelene sa...

Alltid mysigt att läsa om dig!! Ha en skön advent!