onsdag 10 mars 2010

Sportpotatis i lovstolen

Det kallas visst sportlov, det som husse håller på med. Själv vaktar jag strutsen så att den inte försvinner igen. Matte har utsatt den för "trauma kirurgi" och dechiffrering. Så nu har den bara ett ben, och luktar ingenting. Den blå elefanten har också kommit tillrätta jag spårade upp den i tvättstugan, men hann tyvärr inte rädda honom från att bli rengjord. Ibland är matte obeveklig!
I förrgår fick jag en ny säng Bia bädd kallas den. Tvåbeningarna tror att jag är tillräckligt gammal för att inte bita upp den.
Nu är det  läge för en lång promenad i vårvädret, sen verkar det som vi ska på utflykt. Det står Väskor i hallen. Men det kan också vara så att det bara är grejor som ska till återvinningsstationen. Vi får se, det blir nog en spännande dag i alla fall.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Vad härligt det låter att ha Sportpotatis i lovstolen. Smilla har piffat till sin Biabädd, den har numera rundade hörn och man ser vad som döljer sig innanför överdraget. Ska bli spännande att höra om du Nelson kommer ge din biabädd en personlig stil.

Anonym sa...

haha traumakirurgi på strutsen,
mkt roligt. /Hilda