onsdag 24 september 2008

Det finns dumma saker i skogen

Alla saker i skogen är inte skoj, idag har husse och jag klivit på en massa saker som sticks. Så nu tänker jag inte gå ut i skogen igen, så det så!
Inte förrän i morgonbitti i alla fall. 
Om någon fieldspaniel går ut i skogen så lukta inte på små svart-gula saker som surrar!
Bilden är från i Söndags när jag lärde matte att gå på stockar, visst är hon duktig. Nästa gång ska jag lära henne att gå åt rätt håll, och inte på tvären.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Oh, vilken balans du har Nelson!! Jag har aldrig provat att gå på en stock sådär!! Det ser kul ut!! Din matte är också duktig på att balansera!

Anonym sa...

usch då!!! låter inte kul med saker som sticks. Har nog inte träffat på någon tror jag.
Du har jättebra balans Nelson :0)

Nospussar från Lotus

Anonym sa...

Jodå Nelson, jag har tappat en vass "huggtand"! Matte tittar varje dag om jag tappat någon mer.. Men de är så bra att ha när jag ska nypa de vuxna hundarna!! :D
Det är kul att du och jag är nästan lika gamla - bara några dagars skillnad!!!
Lova, din vän!

Fixa sa...

Visst är det roligt att balansera Nelson och din matte hon är duktig hon med:) Kardborrar och annat stickit har jag fått i pälsen, mest på öronen, och idag fick jag ju rostig ståltråd runt om mig. Det var inte kul men jag blev fort befriad från den av matte. De gulsvartrandiga som surrar skall du inte äta, det hindrar de mig från att göra. Smart att du hittar på saker så du får godis när det klickar. De klickljudet och ljudet från skott är roliga för då får jag snart godis eller hittar en klöv och det är great! Nosslickar från Fixa

Hero sa...

Hi, Nelson! Thanks for visiting my blog. Like you said, it's always great to hear about other Fieldies around the globe since we're not all that common. You are very handsome and my mom loves your name. I was named Hero, because my family got me from the city of Angro do Heroismo ("the bay of heroism") on the island of Terceira. May I link your blog on mine? I would love to continue following your adventures as you grow up.