måndag 10 november 2008

Ville är en häftig kille




Ville, är modig han, jag tror att han är en sån där stuntman. Han vågar äta hur många huvudvärkstabletter som helst, bara för att testa. Och nu sist lekte han fakir, försökte gå på glas, AJ! AJ! Så nu vilarhan  och ser på TV, han har en egen parabolantenn. Snygg men opraktisk. När jag kommer till Stockholm nästa gång hoppas jag att han tar mig med på ett lagom läskigt äventyr, typ åka tunnelbana eller något liknande.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Stackars Ville!! Men han ser rätt nöjd ut i sin lampskärm ändå! ;)

Anonym sa...

Hej!

Ja, alltså, man vet ju inte ifall det är farligt förrän man provat... Det här med glas är ingenting jag rekommenderar, trots att jag är bra på att hoppa på tre ben. Men vet du, det här med parabolen fungerar faktiskt!! Ikväll hoppade jag upp i soffan -ingen sa åt mig att hoppa ner (!)tvåbeningarna tycker visst lite synd om mig- och DÅ, när JAG hoppat upp i sofffan, då fick jag det att bli HUNDAR på tv:n! Coolt va?!

Klart du ska med och åka tunnelbana! Det finns faktiskt särskilda hundvagnar! Hundvagnarna är de vagnar som det lukar extra gott i, och för att tvåbeningarna ska veta vart det är, så har SL satt fast klistermärken på dörrarna, så de vet var de ska gå. Du vet, de kan ju inte lukta sig till sån´t...

Fixa sa...

Ja, Ville verkar vara en stunthund:) bra att du mår bättre Ville. Smart med klistermärken på tunnelbanan så tvåbeningarna går rätt. Här har vi bussar och spårvagnar som gnisslar och som också är utmärkta med klisterlappar vart vi hundar får åka. Men för oss är det ju bara att använda nosen:)